Veelgestelde vragen

We verwerken de aanvragen elke 48 uur.

Heeft u hierna nog geen bericht ontvangen? Kijk eerst in de spambox van je e-mailprogramma. Als daar geen e-mail met een bevestiging van aanmelding en bestelling boek inzit, stuur je een e-mail naar gendervest@gendervest.nl met de vraag of je aanmelding is ontvangen.

Wanneer je je hebt ingeschreven, maar extra boeken zou willen meenemen op de reünie dan is dat mogelijk. Stuur hiervoor een reply-mailtje op de bevestigingsmail die je van gendervest@gendervest.nl hebt gekregen na je aanmelding. Op deze wijze kunnen we de extra boeken aan de juiste persoon koppelen.

Ja, kinderen zijn welkom.

Toegang voor kinderen van 1 t/m 5 jaar is gratis. Vanaf 5 jaar betaal je € 15,-. 
Opgeven via gendervest@gendervest.nl

 

Mocht je onverhoopt niet kunnen laat het ons weten dan sturen we het boek op. De portokosten zullen betaald worden uit de deelname kosten aan de reünie. Meld dit via gendervest@gendervest.nl

Het inschrijfgeld zal niet geretourneerd worden. 

  • Bij binnenkomst dient u uw corona toegangsbewijs te tonen d.m.v. een geldige QR-code op uw smartphone. Zonder deze toegangscode zijn wij helaas genoodzaakt u de toegang te ontzeggen.

De deadline om in te schrijven is op woensdag 17-11 om 09:00 uur; betaling dient binnen te zijn vóór 18-11 om 09:00 uur, dan is de inschrijving definitief. Op de reünie kan niet afgerekend worden.

Het boek is na 20 november 2021 te koop voor € 39.95 bij boekhandel van Piere Emmasingel 48 in Eindhoven en bij boekhandel de Ganzenveer in Helmond Oude Aa 49 in Helmond

Voor de hoofdingang staat een foodtruck van waaruit vanaf ca. 15.30 uur frieten en snacks zoals frikandellen, kroketten, mexicanos, kaassouffles broodje rendang etc serveren. Men kan aan de foodtruck bestellen.

Inhoud wissel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.